ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζουν και βάζουν ΑΓΓΕΛΙΑ

02 Απρ 2014 Γράφτηκε από τον 

Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, μετρώντας ήδη 14 συνοδοιπόρους που έχουν συμμετέχει στο γκρουπ. Ονομάζουν το φετινό τους project "20 - 14" και ξεκινούν τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού, λίγο πριν την έκδοση του πρώτου τους επετειακού βινυλίου με τίτλο "20". Η πρώτη συναυλία είναι το Σάββατο 3 Μαϊου στο Stage vol.1 στο Μοναστηράκι (Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου- Αθήνα).

Στο πλαίσιο του project "20 -14", τα Υπόγεια Ρεύματα, θέλουν να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους με παρέα! Ετσι αποφάσισαν να συνταξιδέψουν με 14 διαφορετικά ελληνικά γκρουπ, που θα ανοίγουν τις συναυλίες τους καθόλη τη διάρκεια του έτους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι χώρο και βήμα στην νέα σκηνή της εγχώριας μουσικής.

Στο Stage vol.1 ένα από τα γκρουπ που θα τους συνοδεύσουν είναι το δίδυμο των "The Big Nose Attack", ένα alternative blues / rock δίδυμο από την Αθήνα που μετρούν πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς και 2 προσωπικά άλμπουμ.

Αλλά επειδή γιορτή με 2 (γκρουπ!) δεν γίνεται... ψάχνουν άλλα δύο σχήματα για να ανοίξουν τη συγκεκριμένη συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα η Αγγελία εχει ως εξής:

Μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα που να διαθέτουν δικό τους υλικό (όχι απαραίτητα εκδομένο) για να πλαισιώσουν τις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων καθόλη τη χρονιά 2014 σε όλη την Ελλάδα. Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook



Με τα εξής στοιχεία:

- Περιγραφή μπάντας - μίνι BIO
- Youtube Link από live ή mp3 με τα τραγούδια σας αν δεν έχετε εμφανιστεί κάπου
- Στοιχεια Επικοινωνίας.

Η πρώτη συναυλία στην Αθήνα στο Stage vol.1 είναι το Σάββατο 3 Μαΐου. Περιμένουμε τις προτάσεις σας μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 20|14 - Τα Υπόγεια Ρεύματα στο Stage Volume 1

    Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, μετρώντας ήδη 14 συνοδοιπόρους που έχουν συμμετέχει στο γκρουπ.
    Ονομάζουν το φετινό τους project "20 - 14" και ξεκινούν τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού, λίγο πριν την έκδοση του πρώτου τους επετειακού βινυλίου με τίτλο "20".
    Το Σάββατο 3 Μαΐου καλούν τους φίλους τους, και όλους όσους συνεχίζουν να ταξιδεύουν υπογείως μέσα στον κόσμο, σε ένα μεγάλο πάρτι στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι.