toradiofono.gr

toradiofono.gr

Μια παράσταση από την άλλη μεριά της σκηνής. Ολα όσα οι θεατές αγνοούν, τα γέλια, οι ανησυχίες, τα προβλήματα, οι επιτυχίες, τα δράματα ενός κόσμου που ζει για το θέατρο, αν και ποτέ δεν εμφανίζεται. 

Toradiofono.gr θα κληρώσει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 21/3. Δηλώνετε συμμετοχή έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20/3 και την επομένη οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό mail

Εκατόν τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη γέννηση του Κώστα Βάρναλη και η νέα έκδοση όλων των ποιημάτων του αποτελεί μια συλλεκτική και επετειακή και τιμητική αναφορά στον μεγάλο ποιητή.

 
Toradiofono.gr θα κληρώσει 2 αντίτυπα της εξαιρετικής συλλογής. Δηλώνετε συμμετοχή έως τα μεσάνυχτα της Κυρακής 29/3 και την επομένη οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό mail.

Μια παράσταση που τα παιδιά διαλέγουν το τέλος της και -εαν θέλουν- συμμετέχουν σ' αυτήν.

Toradiofono.gr θα κληρώσει 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 21/3.

Δηλώνετε συμμετοχή έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20/3 και την επομένη οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό mail.

"Η Μικρή Διαφορά" επιστρεφεί. S02e01. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συναντάει την Όλγα Λασκαράτου στις μουσικές, στα θέατρα, στα σινεμά μας. Μια εκπομπή σα βόλτα 2 φίλων στον αέρα του Ραδιοφώνου.

Το Θέατρο στο Ραδιόφωνο παρουσιάζει το έργο "Αρτω/Βαν Γκογκ, avec un pistolet" της Ιόλης Ανδρεάδη σε ερμηνεία Ιωάννη Παπαζήση, την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 10 το βράδυ. Η ηχογράφηση έγινε για toradiofono.gr στο MusicRow studio από τον Αντώνη Παπαβομβολάκη.
Παραγωγή: Όλγα Λασκαράτου
Δημιουργία αφίσας: Πέτρος Παράσχης

toradiofono.gr κλείνει 2 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και παρουσιάζει μία σπάνια, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση.
Την Πέμπτη 26 Μαρτίου το toradiofono.gr προσκαλεί σπουδαίες φωνές και δημιουργούς που αγαπάει να ακούει, για να τραγουδήσουν μοναδικά τους ποιητές μας.

Κάθε μήνα σας προτείνουμε τραγούδια για να βγάλετε το μήνα. Τραγούδια που ακούσαμε και ξεχωρίσαμε και άλλα που θυμηθήκαμε.

Ο ασπρόμαυρος θίασος του Πέτρου Παράσχη στο ραδιόφωνο. Μέρος όγδοο. H εκπομπή που μεταδόθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 στις 22:00 το βράδυ. Ο Πέτρος Παράσχης στη μηνιαία συνάντησή του με τον Χρήστο Παπαμιχάλη. Τεύχος Μαΐου: Το αγόρι της Οδού Ονείρων. Ένας μονόλογος για τον Γιώργο Μαρίνο. Μαζί τους και η Αθηνά Μαξίμου σε αποσπάσματα από την Παγωμένη θεατρίνα του Νίκου Γκάτσου

Μια ταινία για τους πραγματικούς κερδισμένους της οικονομικής κρίσης και για όσα οδήγησαν ως εδώ. Μια ταινία ως απάντηση στην έκφραση “πακέτα διάσωσης” που κυριαρχεί στο δημόσιο λόγο της Γερμανίας. Η Leslie Franke και ο Herdolord Lorenz, ζευγάρι κινηματογραφιστών από το Αμβούργο, έθεσαν σε πολίτες, οικονομολόγους, κοινωνιολόγους από όλη την Ευρώπη το εξής ερώτημα: “Ποιος τελικά σώζει ποιον στην κρίση; Σώζουν οι Γερμανοί τις Νότιες χώρες ή μήπως οι πολίτες της Ευρώπης, όλοι μαζί, διασώσαμε και εξακολουθούμε να διασώζουμε τις τράπεζες;”

Σελίδα 1 από 45