ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναυλία για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

01 Οκτ 2013 Γράφτηκε από τον 
Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική διοργανώνουν οι «Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού» στο Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 19:00 στο πρώην στρατόπεδο Μελά.

Στη συναυλία συμμετέχουν: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χαϊνηδες, Παύλος Παυλίδης &  B-Movies

«Τραγουδάμε ενάντια στη λεηλασία της φύσης, ενάντια στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων, ενάντια στις "επενδύσεις" με κάθε κόστος. Τραγουδάμε για την απελευθέρωση των άδικα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας για το δικαίωμα στη ζωή και για ένα καλύτερο μέλλον. Τραγουδάμε για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου

    Το Δελτίο Τύπου θα μπορούσε να έλεγε και σκέτο Σωκράτης Μάλαμας, τελεία και παύλα. Έτσι κι αλλιώς οι εμφανίσεις του είναι ένα από τα πιο γρήγορα διαδεμόνα κοινά μυστικά. Από Παρασκευή 23 λοιπόν και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου. Τελεία και παύλα.

  • Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη

    Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία με νέο δίσκο στις αποσκευές Μετά από δύο χειμώνες ενδοσκόπησης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα κάνει φέτος περιορισμένες εμφανίσεις σε κλειστούς χώρους, παρουσιάζοντας, εκτός των άλλων και πολλά από τα τραγούδια της πρόσφατης "Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου".