ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Όλο τον Κόσμο Γύρισες”
 Ο Γ.Κούτρας και ο Απ.Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία

13 Δεκ 2013 Γράφτηκε από τον 

Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει τον Απόστολο Ρίζο, "στου Καββαδία τ' ανοιχτά"

Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι» θα παρουσιαστούν σε αυτήν την ιδιαίτερη μουσική παράσταση.


Μια μουσική συνάντηση βασισμένη στα αστείρευτα σε νόημα και ευαισθησία τραγούδια του ποιητή των θαλασσών, με συγκλονιστικές ερμηνείες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση. Την παράσταση συνοδεύουν προβολές και διανθίζουν σπάνιες ηχογραφήσεις με απαγγελίες του ‘ποιητή της θάλασσας’.


 Οι ημερομηνίες εμφάνισης του Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου στο Anodos Live Stage είναι 18 & 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα Χριστούγεννα) 1η Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιά) &  8 Ιανουαρίου.


 Παίζουν οι μουσικοί:

Μίμης Ντούτσουλης,
κοντραμπάσο
Σπύρος Καραμήτσος,
τύμπανα
Λευτέρης Πουλιού, σοπράνο σαξόφωνο

Άκης Μουχλιανίτης, πλήκτρα - ενορχήστρωση

Ώρα έναρξης: 22:30

ANODOS Live Stage

Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μ. Πέμπτη σ' toradiofono.gr

    Μεγάλη Πέμπτη βράδυ σ'toradiofono.gr με δύο ειδικές παραγωγές μας.

  • Ο Απόστολος Ρίζος σ' toradiofono.gr

    Με μια ευχή εμφανίζεται φέτος στον Σταυρό του Νότου ο Απόστολος Ρίζος: Να 'μαστε μαζί. Με την ίδια ευχή έρχεται και στο στούντιο του toradiofono.gr. Κι έτσι συναντιούνται με την Κυριακή Αιλιανού την Τρίτη 11 Νοεμβρίου. Μαζί μιλούν για την πορεία του μέχρι τώρα στο τραγούδι και τη μουσική. Μαζί μιλούν και για τις φετινές του εμφανίσεις με την Ευτυχία Μητρίτσα. Μαζί για μία ώρα από τις 17:00 έως τις 18:00.