ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και δεύτερη μέρα στο Λυκαβηττό, ο Γιάννης Χαρούλης

04 Σεπ 2013 Γράφτηκε από τον 

 

Η προγραμματισμένη συναυλία για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου είναι ήδη sold out.

 

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων για την πρώτη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στον Λυκαβηττό την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και βλέποντας την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, η εταιρεία Αρτύς, θέλοντας να ικανοποιήσει όλους όσους αγαπούν τον Γιάννη Χαρούλη, διοργανώνει και δεύτερη ημέρα συναυλίας στον Λυκαβηττό, μια μέρα πριν, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.30.

Από την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι θα διατεθούν σε όλα τα σημεία προπώλησης εισιτήρια των 10€. Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο, 12€.

Σημεία προπώλησης: Public, Reload Stores, Music Corner και Αρτύς και ηλεκτρονικά στο viva.gr. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Χίλια καλώς εσμίξαμε - Γιάννης Χαρούλης στην Ακτή Πειραιώς

    Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 13 Φεβρουαριου. Αυθεντικός και μοναδικός, όπως πάντα, θα ερμηνεύσει με την δωρική φωνή του τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και μεγάλες στιγμές σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει μέσα στα χρόνια. Η κρητική παράδοση έχει φυσικά την ιδιαίτερη της παρουσία στα live του Γιάννη Χαρούλη που την τιμά.

  • O Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων - Τρίτη 10 Ιουνίου

    Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με την πρώτη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων». Η προπώληση ξεκίνησε και η απορία είναι μία. Θα χωρέσουν όλοι οι φίλοι του σε μια βραδιά;